House of Mirrors issue (same issue as was in Beta)

Use this forum to report any bugs or other problems you might discover.

Moderator: Don

House of Mirrors issue (same issue as was in Beta)

Postby rob99rt » Tue Aug 29, 2006 12:56 pm

I just downloaded 1.5 and still see the problem with the House of Mirrors not having a "Vibrator" checked in the equipment tab even though it should be.

Thought that was fixed before?
- Rob
rob99rt
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 13, 2006 6:32 pm

Postby Don » Wed Aug 30, 2006 6:52 am

Hi,

You are right about House of Mirrors, it was fixed once, now it isn't. I must have edited the wrong version of the file at some point.

Thanks for pointing this out.

Don
User avatar
Don
Super Moderator
 
Posts: 1078
Joined: Fri Oct 28, 2005 3:37 pm
Location: Florida


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron