"Could not load skin"

Use this forum to report any bugs or other problems you might discover.

Moderator: Don

"Could not load skin"

Postby Peel » Thu Jun 14, 2012 10:47 am

Got a weird error message.

I moved bliss and all the files on to a password protected flash drive. When I started the game to see that everything was working I got the message "Could not load skin" and then it gives the pathname for red satin.

I click OK and the game lads up, the same error message pops up. I click ok and the game starts and the skin is . . . red satin. And the game runs normally from that point. Red satin and the rest of the skins are all on the flash drive. I'm able to change skins as before.

So it appears that everything works fine, except for that error message. Is there anything I should be concerned about? Any way to get rid of the error message?

Thanks!
Peel
 
Posts: 14
Joined: Mon Oct 25, 2010 9:11 pm

Re: "Could not load skin"

Postby giga_watts » Fri Jun 15, 2012 10:25 pm

I get that message when I've once played Bliss from a thumb drive and then play it from a different drive.

I fix it by after starting the game: Select Options > Skins, then choose a new skin. Then next time you play, assuming all the paths have stayed the same, your game should continue to use the new skin without the error.
User avatar
giga_watts
 
Posts: 13
Joined: Tue Apr 08, 2008 10:34 pm

Re: "Could not load skin"

Postby Peel » Sat Jun 16, 2012 9:32 am

Thanks! I'll give it a try.
Peel
 
Posts: 14
Joined: Mon Oct 25, 2010 9:11 pm


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron